Ελληνικά English
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα

 

Η CATHELLAS S.A. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στην εμπορία, εισαγωγή και εξαγωγή όλων των τύπων μεταχειρισμένων φορτηγών και μηχανημάτων.

Ο μεγάλος όγκος πωλήσεων στις Βαλκανικές χώρες κυρίως σε Ελληνικές εταιρίες και η εμπειρία των συνεργατών μας στην Γερμανία, Ρουμανία και Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έκθεσης στον Ελλαδικό χώρο και την επέκταση των εξαγωγών μας στην Ρωσία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Οι αξιόπιστοι προμηθευτές μας από την Ευρωπαϊκή ένωση επισφραγίζουν την καλή ποιότητα των εμπορευμάτων μας, δημιουργώντας την μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας.

Πολιτική της εταιρίας μας είναι η ποιότητα των οχημάτων, η συνέπεια στις παραδόσεις, η ανταγωνιστική τιμή, η δυνατότητα αγοράς μέσω Χρηματοδοτικής Μίσθωσης με τους ευνοϊκότερους όρους, και κυρίως η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Στην έκθεση μας στην διεύθυνση ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 57, στον ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ μπορείτε να δείτε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων φορτηγών.

Οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας να καλύψουν τις επαγγελματικές σας ανάγκες δίνοντας σας την καλύτερη πληροφόρηση, συμβουλή και λύση.

 


 

Πάντοτε στη διάθεσή σας